Op zoek naar een camping in Limburg?

Wilt u aankomende zomer graag doorbrengen in eigen land? En houdt u van kamperen? Dan kan een camping in Limburg u het ultieme vakantiegevoel geven. Wij kennen een camping waar u zich gegarandeerd zult vermaken. Dit is namelijk camping de Leistert. Hier bent u helemaal aan het juiste adres als u wilt genieten van een onbezorgd verblijf. Benieuwd wat u allemaal kunt verwachten op deze camping? We leggen het graag aan u uit.

Camping met diverse faciliteiten
Op camping de Leistert valt genoeg te beleven. U kunt hier namelijk zoveel beleven dat u zich nooit hoeft te vervelen. Zo is er een bowlingbaan, voetbalveld, basketbalveld, golfbaan, subtropisch zwembad en visvijver. Daarnaast worden er wekelijks activiteiten georganiseerd door het recreatieteam, maar ook in de omgeving kunt u genoeg beleven. Wat dacht u van shoppen en uit eten in Weert, Roermond of Venlo?

Boeken maar!
Mocht u interesse hebben om uw vakantie door te brengen op camping de Leistert, dan raden we u aan om de website te bezoeken en een boeking te plaatsen. Boek wel op tijd want de plekken op de camping in Limburg zijn erg gewild. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met de camping en u wordt verder geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *