Lekker kamperen in Limburg? Doen!

Wilt u er even lekker tussenuit? Maar heeft u geen zin om naar het buitenland te gaan? Wat dacht u van kamperen in Limburg? In het altijd gezellig Limburg valt altijd wel wat te beleven en daarbij krijgt u altijd het idee dat u ver weg bent. We raden u camping de Leistert aan. Dit is een 5 sterren camping en tevens is het uitgeroepen door de ANWB als topcamping. Kortom: als u hier heengaat dan weet u zeker dat u zich bevindt op een toplocatie in Limburg.

Familiecamping
Camping de Leistert is absoluut een familiecamping bij uitstek. U kunt hier namelijk zoveel beleven dat u en uw kinderen zich nooit hoeven te vervelen. Zo is er een bowlingbaan, voetbalveld, basketbalveld, golfbaan, subtropisch zwembad en visvijver. Uiteraard zijn er ook genoeg tafeltennistafels, want wat is een camping nu zonder tafeltennistafel? Ook worden er wekelijks activiteiten georganiseerd door de het recreatieteam. Ook in de buurt kunt u genoeg doen. Zo zijn er diverse natuurparken en kunt u dagjes uit naar leuke steden, zoals Roermond of Venlo.

Boeken maar
Wilt u dus lekker kamperen in Limburg bij camping de Leistert? Wacht dan niet te lang met boeken, want hoe eerder u boekt, hoe mooiere plek u bemachtigd. Bezoek de website van de camping om een boeking te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *